Campania IUBIM LA FEL are ca scop promovarea acceptării, diversității și susținerii față de cuplurile formate din persoane de același sex.
Cu patru componente esențiale, precum panotajul stradal, promovarea pe platformele de social media, conținutul video și mesajele radio, campania urmărește să obțină legalizarea parteneriatului civil și drepturi egale pentru toți cetățenii României.
Campania este rezultatul unui efort colectiv, la care au participat numeroși experți din domeniul comunicării, precum și numeroase agenții de creație, advertising și media, care au realizat diferite tipuri de mesaje pentru a încuraja acceptarea și solidaritatea. Astfel, s-a creat o comunitate vibrantă de aliați și persoane din comunitatea LGBTI, care se raliază acelorași valori și aceluiași scop: drepturi egale.
În contextul social actual, în care România este una dintre ultimele țări din Uniunea Europeană care nu recunoaște sub nicio formă cuplurile gay, este necesară o mobilizare socială prin care să spunem răspicat că IUBIM LA FEL, că SUNTEM AICI și că TRADIȚIA NOASTRĂ E IUBIREA.

 

Conceptul ”Greșim la fel” a fost realizat de Orchestra Gologan.

Conceptul ”Râdem la fel” a fost generat de Forever Summer. Vezi mai multe meme-uri pe pagina de instagram @meme.fructate